Armaris i vestidors

Vols veure més imatges de productes?

Armaris i vestidors per habitacions de dormitori,
amb portes corredisses, batents o plegables.

Amb fusta, vidre, alumini, ceràmica o laca

El disseny de l’armari pot ser amb portes corredisses, plegables o batents amb moltes mides, moduls de racó i terminals, s'han d'escollir amb molta cura, ja que és la peça de l’habitació més important pel seu servei i volum.

Els armaris i vestidors poden conjuntar-se amb la resta dels mobles de l’habitació, o optar per un armari amb un acabat i material diferent que ens destaqui de la resta, amb vidre, laca o ceràmica.

És important que les frontisses, gruixos i prestatges dels armaris siguin de qualitat per aguantar bé el pes de la roba i l'ús diari. Els interiors són modulars, s'adapten a la mida i poden modificar-se.

Les portes son amb diversos dissenys de tiradors metàl·lics, tiradors rebaixats o ocults, i combinades amb ceràmica, laca o vidre per adaptar-se a tots els espais i dimensions. És important escollir la mida i la porta adequada segons l'espai i la distribució

Per als armaris i vestidors oberts tenim diferents materials i acabats, fusta, xapa sintètica, vidre pintat mat o brillant, ceràmica, teixit i metall, tots ells amb varietat de colors.

Els vestidors poden ser amb panells a paret i sistema de cremallera oculta, amb laterals o estructures metàl·liques lleugeres modulars. Podem tancar-los amb portes de pas a la mida, amb vidre o fusta.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat