Taules de centre

Vols veure més imatges de productes?

Taules o tauletes de centre per davant del sofà
de disseny modern per la sala d'estar.

Amb vidre, fusta, laca o ceràmica

Les taules de centre per davant del sofà poden ser de molts dissenys, rectangulars, quadrades o rodones amb moltes mides i diversos materials, s'han d'escollir amb la mida proporcionada tenint en compte la mida del sofà i l’espai útil fins al moble de la tv.

La taula de centre pot conjuntar-se amb la resta dels mobles de la sala d'estar, o optar per una taula de centre per davant del sofà amb un acabat i material diferent que ens destaqui de la resta.

Es fabriquen en diverses formes, quadrades, rodones i rectangulars per adaptar-se a tots els espais i dimensions.

És important escollir la mida adequada que dependrà de l'espai i el disseny de la taula per fer-la mes lleugera o pesada.

Per als sobres disposem de diferents materials i acabats, fusta massissa, fusta xapada, lacat, vidre pintat mat o brillant, ceràmica i vidre transparent, tots ells amb varietat de colors.

Les taules que agraden més són amb doble pis i combinades amb fusta, lacat i vidre perquè son mes lleugeres visualment amb mida quadrada per espais amplis, i les taules més funcionals amb formes asimètriques arrodonides que poden superposar-se amb sobre ceràmic, lacades o fusta per espais més petits.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat