Vols veure més imatges de productes?

Armaris per habitacions de dormitori juvenils,
amb portes corredisses, batents o plegables.

Amb fusta, vidre o laca

L’armari juvenil pot ser amb portes corredisses, plegables o batents amb moltes mides, moduls de racó i terminals, s'han d'escollir amb molta cura, ja que és la peça de l’habitació més important pel seu servei i volum.

Els armaris i vestidors juvenils poden conjuntar-se amb la resta dels mobles de l’habitació infantil, o optar per un armari amb un acabat i material diferent de la resta, amb vidre, xapa sinètica o laca.

Per als armaris juvenils i vestidors oberts tenim diferents materials i acabats de xapa sintètica, tots ells amb varietat de colors.

Les portes son amb diversos dissenys de tiradors metàl·lics, tiradors rebaixats, de fusta o ocults, i combinades amb diferents colors per adaptar-se a tots els espais i dimensions. És important escollir la mida i la porta adequada segons l'espai i la distribució.

Per als armaris juvenils i vestidors oberts tenim diferents materials i acabats de xapa sintètica, tots ells amb varietat de colors.

És important que les frontisses, gruixos i prestatges dels armaris siguin de qualitat per aguantar bé el pes i l'ús diari dels nens. Els interiors són modulars, s'adapten a la mida i poden modificar-se.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat