Calaixeres i tauletes de nit

Vols veure més imatges de productes?

Tauletes de nit i calaixeres de disseny per dormitoris,
amb calaixos suspesos, potes o sòcol.

Amb fusta, laca, ceràmica o vidre

Les calaixeres o tauletes del dormitori es fan penjades a paret, amb sòcol, amb potes de fusta o metall i són modulars amb moltes mides, disponibles amb diversos materials i colors, es poden escollir combinades i amb diversos calaixos que les fan més o menys altes.

Les tauletes poden conjuntar-se amb la resta dels mobles de l’habitació, o optar per una tauleta amb un acabat i material diferent que ens destaqui de la resta, amb vidre, laca o ceràmica.

És important que les guies i les fonadures dels calaixos siguin de qualitat per aguantar bé el pas del temps, ja que s'han d'obrir diariament.

Es fabriquen en diversos dissenys i mides, amb tiradors i potes metàl·liques, penjades a paret sense tiradors o combinades amb ceràmica i marbre per adaptar-se a tots els espais i dimensions. És important escollir la mida adequada que dependrà de l'espai descomptat la mida del llit i la distribució.

Per a les calaixeres i tauletes tenim diferents materials i acabats, fusta massissa, fusta xapada, xapa sintètica, vidre pintat mat o brillant, ceràmica i planxa metàl·lica, tots ells amb varietat de colors.

Les tauletes que més agraden són amb fusta o laca combinades amb ceràmica i vidre, o bé les suspeses a paret o amb potes metàl·liques.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat