Vols veure més imatges de productes?

Lliteres per habitacions infantils i juvenils,
amb distribució de tren, ela o plegables.

Amb fusta, sintètica, alumini, o laca

Les lliteres juvenils o infantils poden ser de molts dissenys i combinacions diferents, amb calaixos, armaris, llits auxiliars, plegables o amb taula, de moltes mides i diversos materials.

La llitera juvenil pot conjuntar-se amb la resta dels mobles del juvenil, o optar per llitera metàl·lica amb un acabat i color diferent que la diferenciï de la resta.

Es fabriquen en diversos dissenys de tren, en ela o compactes, i també funcions com plegables, amb llit niu, taula o calaixos per adaptar-se a tots els espais i solucions necessàries.

S'ha de tenir en compte l'espai de l'habitació i les necessitats per trobar la distribució més adequada i proporcionada tenint en compte la mida de l'espai útil que ocupen si hem d'obrir calaixos i llits inferiors. .

Les lliteres juvenil o infantils disposen de diferents materials i acabats, fusta, xapa sintètica, lacat o metall, tots ells amb varietat de colors.

Les lliteres més demanades són amb calaixos inferiors o llit niu auxiliar, són molt funcionals i amb capacitat, si busquem una llitera més lleugera, podem fer-la amb estructura metàl·lica o plegable a la paret per espais més petits i guanyar amplitud.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat