CADIRES DE MENJADOR

Vols veure més imatges de productes?

Cadires de menjador amb braços, de fusta o
entapissades, diversos dissenys de potes

Amb ecopell, teixit, plàstic o fustes

Les cadires de menjador poden ser amb braços amb diverses opcions de potes i acabats de material, s'han d'escollir pel seu disseny però sobretot per la seva comoditat, si les hem d’utilitzar diàriament, és la peça del menjador que acostuma a ser més difícil d’escollir, però de les que disposem més opcions.

La cadira pot conjuntar-se amb la taula del menjador, i la resta dels mobles del menjador, o optar per una cadira totalment diferenciada de la taula del menjador, amb un acabat i material que ens destaqui.

Es fabriquen en diverses mides i opcions de potes, fusta, metàl·liques, d’esquí o patí, centrals o amb creu: es poden fer amb braços, i els acabats es combinen entre sí, estructures de polipropilè, fusta o entapissades amb potes de fusta o metàl·liques per adaptar-se a tots els estils i dissenys de taula i espais.

És important escollir la cadira adequada que dependrà de l'espai i la mida de la taula del menjador, sense oblidar la funcionalitat, el pes i el material que sigui fàcil de netejar, i sobretot la comoditat que dependrà de cada persona.

Amb dissenys de cadires disposem de diferents materials i acabats, fusta massissa, ferro, alumini, reixeta, teixits, pells o materials plàstics, tots ells amb varietat de colors, que es poden combinar entre si, mesclant diferents acabats a les potes de la cadira com als seients, respatllers i braços.

Avui dia les cadires amb millor acceptació són les fàcils de netejar, per això els materials com el polipropilè (plàstic), pells o pells sintètiques, i teixits que siguin desenfudables acostumen a ser les mes demanades; els tipus de potes i acabats varien depenent de l’estètica de la taula i les preferències de cadascú.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat