Sofàs llit

Vols veure més imatges de productes?

Sofàs llit amb sistemes plegable o llibre
de disseny modern, per sales d'estar i habitacions.

Amb teixit, pell sintètica i potes

Sofàs llit amb teixits o pells sintètiques de diversos colors, amb potes de fusta o metàl·liques, i braços entapissats o de fusa per sales d'estar o habitacions de dormitori.

A Ismoble trobaràs sofàs llit amb moltes mides i diversos materials, s'adapten a la mida i la forma que necessitem per a cada espai de la casa.

Es fabriquen en diverses opcions i sistemes, tipus llibre, plegables o amb llit niu per adaptar-se a tots els espais i dimensions, estil informal sense braços o amb estètica de sofà convencional amb somiers de fusta o metàl·lics.

És important escollir una mida adequada i combinació de colors que dependrà de l'espai i característiques de l'habitació o sala d'estar, podem optar per un sofà llit informal amb potes per donar personalitat i facilitat de neteja.

Per a les sales d'estar disposem de diferents models més tradicionals amb potes baixes i estructures més contundents, totes ells amb varietat de colors i textures.

Els models de sofà llit tipus llibre ocupen més espai plegats, i els models desplegables porten els coixins de respatller i seient independents del matalàs, amb un sistema de somier metàl·lic i fusta.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat