Cortines

Vols veure més imatges de productes?

Cortines enrotllables, tradicionals, plegables o panells japones
de disseny modern, per sales d'estar i habitacions.

fusta, teixit i poliscreen

Les cortines ajuden a vestir i decorar l'espai, a part de la seva utilitat per filtrar la llum solar o guanyar intimitat, de sistemes en tenim diversos per adaptar-se a tots els estils i solucions per sales d'estar, habitacions de dormitori i exteriors.

A Ismoble trobaràs cortines amb moltes opcions i diversos materials, s'adapten a la mida i la forma que necessitem per a cada finestra i espai de la casa.

Les diverses opcions i sistemes que treballem són enrotllables, plegables, panells, venecianes o tradicionals per adaptar-se a tots els espais i dimensions.

És important escollir una mida adequada i combinació de colors que dependrà de l'espai i característiques de l'habitació o sala d'estar, podem optar per un estil minimalista i funcional com les enrotllables amb teixit plàstic de fàcil neteja o tradicionals amb teixits naturals per espais més conservadors.

Per a les sales d'estar disposem també del sistema de cortina plegable veneciana de fusta sense dubte la més elegant i amb molta personalitat, amb varietat de colors i acabats.

Les cortines enrotllables de poliscreen són les més utilitzades per la seva lleugeresa i funcionalitat, seguides per les cortines tradicionals amb teixits combinats.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat