alfombres i catifes

Vols veure més imatges de productes?

Alfombres i catifes amb a la mida, amb pel llarg o curt
de disseny modern per menjadors, sales d'estar i habitacions.

Amb llana, sintètica o fibres naturals

A Ismoble treballem catifes i alfombres amb moltes mides i diversos materials, s'adapten a la mida i la forma que necessitem per a cada espai de la casa.

Estores i catifes llises amb llana o llana sintètica de pèl curt o llarg són les més agradables al tacte, amb colors llisos per vestir la zona del sofà o els peus dels dormitoris.

És important escollir una mida adequada i combinació de colors que dependrà de l'espai i característiques del terra, i els materials i teixits de l'habitació, podem optar per una alfombra sintètica amb dibuixos de rajoles hidràuliques per donar personalitat i facilitat de neteja sobre terres de parquet.

Es fabriquen en diverses formes i gruixos, rectangulars o formes lliures per adaptar-se a tots els espais i dimensions, podem fer-les amb els colors i dissenys personalitzats.

Per a les taules de menjador disposem de diferents materials i acabats, fibres naturals com el coco, la ràfia i sisal, més càlides però menys fàcils de netejar, o fibres sintètiques aptes també per exteriors i algun model reversible, totes ells amb varietat de colors i textures.

Funcionen molt bé les catifes sintètiques per ser més fàcil el seu manteniment i per les persones que tenen problemes respiratoris, així com les catifes amb dissenys de colors per donar alegria i personalitat a l'espai, tenint en compte que és un element fàcil de canviar i guardar.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat