Papers de paret

Vols veure més imatges de productes?

Papers de paret amb textures, motius i materials
de disseny modern, per sales d'estar i habitacions.

imatges de materials, motius florals i singulars

Si t'agrada donar personalitat als espais de casa teva, el paper de paret és una molt bona opció per fer-ho, et permet crear un ambient només aplicant-l'ho a una de les parets.

A Ismoble trobaràs papers de paret diferents i personals, que realitzem a la mida de la paret que s’ha d’empaperar, adaptant el dibuix o textura a la mida i la forma que necessitem, així aconseguim un paper per a cada espai de la casa.

És important escollir un paper que combini de colors i textura, que dependrà de l'espai i característiques de l'habitació o sala d'estar, podem optar per un paper imitació de textura làmines de fusta, formigó, teixit o d'informal amb algun dibuix o motiu..

Es fabriquen en diverses opcions d’acabat, amb textura rugosa, llisa, o tractament vinílic per adaptar-se a tots els espais i dimensions, fins i tot per a cuines i banys.

Per a les sales d'estar disposem de diferents models més tradicionals amb textures suaus o estampats amb motius discrets, totes ells amb varietat de colors i textures.

Els models més espectaculars són els que representen materials desgastats o motius naturals, utilitzats a les habitacions de dormitori com a capçalera de llit; per habitacions juvenils els papers amb motius, dibuixos i colors vius també creen espais molt divertits.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat