Sofàs

Vols veure més imatges de productes?

Sofàs modulars de disseny, amb relax, raconers,
chaise longue o mecanismes elèctrics per la sala d'estar

Amb Potes, Teixit o Pell

El sofà s'ha d'escollir amb molta cura, ja que és la peça del menjador més important per la seva comoditat i volum, el podem fer amb moltes mides i diversos materials, tenim opcions modulars, fixes, amb recó, chaise longue o relax i amb mecanismes electrics.

Els sofàs opten de diferents tipus de comoditat als seients i respatllers, sistemes d'espumes compactes, espumes suaus o dures, molles o viscoelàstica, així com infinitat de braços i potes de fusta i metall.

És important que l'interior del sofà, les espumes i mecanismes siguin de qualitat per aguantar bé el pas dels anys i l'ús diari. Els acabats exteriors dels teixits i pells poden combinar-se I cadascun té les seves característiques i resistència.

Els teixits poden ser sintètics molt resistents o naturals amb un tacte més acollidor, així com les pells que són de diferents qualitats per adaptar-se a tots els espais i persones. És important escollir la mida i composició adequada segons l'espai i la distribució de la sala d'estar.

Per als sofàs disposem de diferents materials i acabats, teixit sintètic, teixits naturals, estampats, pells naturals, pells tractades i pell sintètica tots ells amb varietat de colors.

Els sofàs elèctrics són adequats per espais reduits, ja que els mecanismes de relax queden amagats, per sales d'estar més grans podem optar per sofàs amb chaise longue o raconers, amb potes altes o baixes.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat