Taules auxiliars

Vols veure més imatges de productes?

Taules o tauletes auxiliars per costat del sofà
de disseny modern per la sala d'estar

Amb vidre, fusta o laca

Les taules auxiliars per al costat del sofà poden ser de molts dissenys, rectangulars, quadrades o rodones amb moltes mides i diversos materials, s'han d'escollir amb la mida proporcionada tenint en compte la mida del sofà i l’espai útil.

La taula auxiliar pot conjuntar-se amb la resta dels mobles de la sala d'estar, o optar per una taula auxiliar per costat del sofà amb un acabat i material diferent que ens destaqui de la resta.

Es fabriquen en diverses mides i formes, quadrades, rodones, assimètriques i rectangulars per adaptar-se a tots els espais i dimensions. Combinades amb metall, vidre o fusta.

S'ha de tenir en compte si la taula auxiliar ha de ser lleugera per poder moure-la i utilitzar-la de reforç al davant del sofà, o si han de ser un conjunt de taules niu.

Per als sobres disposem de diferents materials i acabats, fusta massissa, fusta xapada, lacat, vidre pintat mat o brillant, ceràmica i vidre transparent, tots ells amb varietat de colors.

Les taules que agraden més són amb doble pis i combinades amb metall fusta o lacat, perquè son més lleugeres visualment per espais amplis, i les taules niu més funcionals amb diverses superposades amb sobre ceràmic, lacades o fusta per espais més petits.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat