Il·luminació

Vols veure més imatges de productes?

Làmpades suspeses, de peu, aplics i sobre taula
de disseny modern, per sales d'estar i habitacions.

Amb led, baix consum i florescència

Tenim moltes opcions per il·luminar les sales d'estar, habitacions de dormitori, cuines i zones de pas, amb làmpades de disseny decoratives, focus, aplics de paret, suspeses, penjats o enpotrables.

A Ismoble trobaràs làmpades amb moltes mides i diversos materials, alumini, ferro, teixit, corda, vidre i fusta que s'adapten a tots els espais i ofereixen la intensitat de llum que necessitem per a cada zona de la casa.

Es fabriquen en diverses opcions i sistemes, les més utilitzades amb led, o bombeta de baix consum per estalviar energia sense perdre qualitat de llum, s'adapten a tots els espais, estils i estètica de les làmpades, aplics i plafons.

És important escollir una il·luminació adequada i làmpada que dependrà de l'espai i característiques de l'habitació o sala d'estar, podem optar per làmpades puntuals suspeses per donar personalitat i acompanyar-ho amb llum indirecta per aconseguir una il·luminació general.

Per a les sales d'estar disposem de diferents models més tradicionals amb pantalles de teixit o vidre i estructures més vistoses, totes ells amb varietat de colors i textures, o models més personals amb pantalles metàl·liques, de fusta o formes decoratives.

Els models de làmpades més actuals són les de llum led, ofereixen moltes opcions i dissenys al ser un sistema que ocupa poc espai.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat